Glitterfy.com - Glitter Graphics

 

Vuosi sitten perustin tämän blogin pitkän harkinnan jälkeen, kovasti jännitti tuleeko tästä mitään ja osaanko ... kovin epävarma olin ja siksi laitoin koko hommelin muutamaksi päiväksi salasanan taakse, muutamalle olin vain pääsyn luovuttanut. Ennen blogin perustamispäätöstä laitoin kakuistani kuvia Bake & Partyn sivuille ja laitoin sähköpostilla muutaman kuvan HerkkuHovin Essuliinille :).  Kiitos Essuliini vielä sun kauniista ja kannustavista sanoistasi! Blogin perustamisen aikoihin meillä oli muuttohommelit ja siinä samassa päivittelin kovaa tahtia postauksia näkösälle, olinhan jo helmikuusta -08 kuvannut leipomuksiani. Kaikista jännittävintä oli kommenttien saaminen ja niiden lukeminen, tuntui niin ihanalta ko joku eksyi mun sivuille ja vielä vaivautui mulle jotain viestiä laittamaan - suur kiitokset erityisesti Rouva V:lle alkuaikojen aktiiviselle kommentoijalle ja kannustajalle.

Vuosipäivän kunniaksi laitan pystyyn kilpailun ja sen voittaa yksioikeudella se joka osaa vastata kaikkiin asettamiini kysymyksiin oikein, jos täyspottia ei arvauskisassa kukaan saa niin sit voittaja arvotaan. Palkintona jotain mukavaa yllätystä ... joko leivontaan liittyvää tai sit ei ;)!

 

Osallistumisaikaa on 12.07.2009 asti.

1.     Mikä oli ensimmäinen leivontablogi missä olen vieraillut?

a)    UllanUnelma  (Ullan vanha blogi)

b)   Merjan leivonta ja askartelu

c)    PiaMel (Kakkuhelmen vanha nimi)

 

2.    Mikä oli ajankohta ensivierailulle?

a)    kevät -07

b)   kesä -07

c)    syksy-07

 

3.    Mikä oli ensimmäinen nimimerkki millä esiinnyin?

a)    Tarjuska S

b)   Tarja

c)    Tarjuska

 

4.    Mikä näistä EI ole meidän lasten toinen nimi?

a)    Ilmari

b)   Helmeri

c)    Elmeri

 ONNEA!

PS. vain yksi osallistuminen/hlö ja laitathan spostiosoitteesi (ei näy julkisesti), jotta saan sinuun sit yhteyden mahdollisen voiton osuessa kohdalle :)