Tämä koriste piti tulla kinuskin pinnalle yhteen syntymäpäiväkakkuun. Kakun oli määrä olla tänään valmis, mutta kakkua en nyt sitten tehnytkään kun sairastumisen vuoksi ei haluttu synttäreitä juhlia. Syntymäpäiväsankari on innostunut kovin super hyper tehokkaista ja arvokkaista taskulampuista, tai melkein näitä voisi kutsua jo jonkin sortin valoheittimiksi.

Tässä alkuperäinen vekotin, jota yritin imitoida. Aika järeä vehje on : "Lampun koko pituus on 31,5 cm. Ympärysmitta ihan edestä 27,5 cm eli vähän pienempi kuin lampun koko pituus. Ympärysmitta takaa 21 cm ... ". Aika haastavaa oli tehdä näin järeää vehjettä pienen pienenä, kakun oli määrä olla 2-3 munan pikkukakku. Tää mun korstelamppu on nimittäin vain 6cm pitkä ja kolmas versio ;)!

Alakuvissa kakun oranssit ruusut; alustan kaksi miniruusua ja sit ruusut, jotka olin ajatellut laittaa kakun alareunaan. Kukkasten väri on synttärisankarin lemppariväri. Nyt on muuten kuvaamiseesa ongelmana liian kirkas valo, täällä aurinko paistaa niin kirkkaasti et kuvanlaatu kärsii siitä ;)!

Parempaa vointia V:lle!