Jipii! Tänään pursottelin kermasta ruusuja ja lehtiä muffinssien päälle ja homma ONNISTUI! Turhaa en vahdannut Rouva V:n vihjeen mukaan nettivideoita ruusujen pursotuksista. Muffinssien perustaikinan sekaan rouhin Fazerin uutta Omar-suklaata ja sisälle laitoin omenamarmeladia, todella herkullista! 

Sekoitin FloraVispin sekaan sekä rahkaa että vaniljakreemejauhetta. Osan kermasta värjäsin violetilla pastavärillä (laitoin hiukan liikaa ja meni aika tummaksi) ja osan vihreällä (sitäkin hurahti aika paljon ja jouduin lisämään rahkaa hiukan joukkoon jotta vaalenisi) ja osan jätin ihan valkoiseksi. Tursottelin ihan vaan lusikalla näitä kahta väriä, siis violettia ja valkoista, pursotuspussiin - ei tullut kovin hienosti. Lehtiä pursottelin kahden eri kokoisia ja lopuksi vielä suihkuttelin kimalletta päälle!

Kauheen nopsaa tuo kermavaahto lötkistyy lämpimässä keittiössä ja käsissä, vimppa ruusuja en edes viitsinyt kuvata (niissä kokeilin terälehtien pusotusta eri suunnasta). Nyt tuli into tehdä näitä enempikin ko aloin päästä jyvälle kuinka tehdään :)!!!

Ps. Otin su aamuna uudet valokuvat luonnonvalossa ja vaihdoin eiliset kuvat niihin (olivat niin pimeitä ja kellertäviä), nyt näyttävät paljon paremmilta :). Tänään mentiin minun vanhempien luo poimimaan mustaherukoita heti aamusta ja vietiin tuliaisina nämä muffarit päiväkaffetarjottavaksi. Tuo Fazer Omar suklaa ei minusta ole kauheen erikoista, mutta sopii hyvin leivontaan - maistuu lähinnä "kuivahkolle" Dumle-karkille.