Tämä on sit mun ensimmäinen ristiäskakku; olen tietty tehnyt aikoinaan omille lapsilleni, mutta ne ovat olleet hyvin tavis sellaisia. Sain toteutukseen vapaat kädet, ainoastaan mua ohjasi se et pojalle tulee ja värityksessä voisin käyttää vaaleansinistä ja äitikkä pitää runsaasta tyylistä. Vaikeutena tämän toteutuksessa oli mulla tällä kertaa se, mitä valita kaikista ihanista aiheista ... olis ollu tossuja, pupuja, nallukoita ... . Anne Geddes:n ihanat valokuvat ja niiden tyyppiset koristeet ovat aina kiehtoneet minua ja pidän myös perhosista, yhdistin nämä kaksi ja tämmösen sain sit aikaiseksi.

Perhoskoristetta voi katastaa lähemmin täältä ja kukkasia täältä. Vauvan muotoilu ei oo mulle helppoa ei sit yhtään, kauheen paksuja niistä tulee ja helposti vanhan ukkelin näköisiä :)... tää on vasta mun toka marsipaanivauva, joten annetakoon paljon anteeksi. Harjottelua siis vaatii tuo vauvanteko ... hih!

pohja:

2 munan + 8 munan vaaleat kakkupohjat

kostutus:

ananastäysmehu

välissä:

boysenmarjahillo

FloraVispi + vaniljatuorejuusto + Dajm murusin maustettu maitosuklaa rouhittuna

päällä:

FloraVispi + maitorahka

marsipaanikoristeet

 

Hirveän hankala on muuten kuvata tämmöstä korkeaa kakkua ja sillä otin näitä kuvia vähän joka kulmasta, tuo alin kuva on hiukan hassu ... kukaanhan ei kakkua katso suoraan päältä.

 

Toivottavasti kakku oli mieluinen ja maistui :)!

Onnittelut Vili Veikko Anterolle komeasta nimestä