1876364.jpg

1876370.jpg

 

Tänään tein tällaisen pikkaraisen täytekakun. Kahden munan kakkupohjan tein eilen 15 cm läpimittaiseen irtopohjavuokaan. Tänään jaoin pohjan kolmeen osaan, kostutin vaniljamaidolla, väliin laitoin Lidl:n kirsikkahilloa ja vispikerma-rahkaseosta + ylimmäiseen kerrokseen Dajm suklaahippuja (unohdin sen laittaa alimpaan kerrokseen). Päällä samaa kerma-rahkaa pursotettuna ko välissä ja sit vielä koristeena hedelmiä (kiiviä, tummia viinirypäleitä ja ananaskirsikoita). On se kumma ko mie en millään meinaa mustaa tuon anananaskirsikan (Physalis peruviana) nimeä ... kirsikkatomaatti, kirsikkaananas, sitruunakirsikka ... se on siis ANANASKIRSIKKA!

Kokeilin eka kertaa pursottaa tuolla mun pienen pienellä lehtityllalla (korkeus 3,5 cm ja läpimitta 1,8 cm) tuommosta röyhelöä, onnistui ihan hyvin - kerma saa vaan olla aika jämäkkää ko tuo jälki on niin mahottoman pieni ja liike saa olla rauhallinen. Seuraavalla kerralla pitää myös hakea hiukan parempi pursotusasento eli nostaa kakku korkealle alustalle ja itse olla seisoma-asennossa. Tein tuommoset rinkulat tuonne reunoille ja sit vielä kiertämään kakun kehää. Alas ja ylös pursotin simpukkaa, olsi saanu olla pienempi tylla ko tuo kakku on niin pieni. Tässä oikeestaan harjottelin tulevaa kakkua varten :).

 

1876374.jpg