Isänpäivänä meillä on yleensä tarjolla makeitten herkkujen ohella jotain suolaista. Tänä vuonna tein kolmioleipiä. Leipänä käytin moniviljapaahtoleipää ja välissä on suolaisen mössön lisäksi salaatinlehtiä ja tomaattisiivuja.
Kinkkumössö:
-
ruohosipulituorejuustoa
-
kinkkua
-
tuorekurkkua
-
paprikaa
-
purjoa
-
mausteita (kuivattua ruohosipulia, pippuria)
Tonnikalamössö:
-
valkosipulituorejuustoa
-
tonnikalaa öljyssä
-
maustekurkkua
-
paprikaa
-
purjoa
-
mausteita (tilliä, yrttisuolaa, valkosipulijauhetta)
Nämä leivät olivat muuten ihan hyviä, mutta ihan vaalea paahtoleipä olis ollut tässä parempaa. Mulla on vaan iskostunut mieleen et "pullaleipää" meille ei enää osteta :)! Mössöthän voisi tehdä jo ed. iltana (makustuisivatkin), eilen en vaan jaksanut enää kyläreissun ja kakunteon jälkeen värkätä.
Kommentit