Tällainen röyhelöpläjäys näitten koristeiden alle sit tuli tällä kertaa. Kauhian romanttinen minusta on vissiin tullut näin "vanhoilla päivillä" ko meinaa olla joka kakussa hörhelöä ;).

Kakkupohjan (5 munan pohja) tein toissapäivänä, on muuten eka onnistunut pohja tässä meän nykyisessä uunissa. On näköjäs ärhäkkää mallia tämä Rosenlew ja sillä saa pohjan paistaa hiukka alemmassa lämmössä. Eilen aamulla täytin kakun, väliin lykkäsin mansikkahilloa ja vispikerma/rahka/vaniljakreeme sekoitusta. Ekka kertaa tein kreemen erikseen, elikkä ihan vatkaimella vatkasin sen sileäksi ja sit jäähdytyksen jälkeen lisäsin kermavaahtoon. Kakun kostutin Hyla maidolla.

Eilen illalla sit suoritin pursotuksen, mua jännittää aina niin kovin tuo värjääminen ja toinen jännitysmomentti on vaahdon riittävyys. Nyt aamuhämärissä lykkäsin nuo koristeet tuohon päälle ja sivulle, ja taas kävi vanhanaikaisesti eli kakun päällinen on aivan liian pieni koristeisiin nähden ... aina näin! Lykkäsin kans nuita lehtiä aikastavalla, päällinen ainakin hiukka sekava - pelkät hepatkin olis voinu riittää!

Pittää jostain alkaa kans metsästään isompaa kakkukupua, ei meinaa nää mun kakkundaalit mahtua Tupperwaren isoon kakkukupuun - ovat nuo mun kakut nykyään niin mahtipontisia :). Kuvat on kans aika hämäriä, klo 9.00 ei oikein tuo aurinko paista ainakaan näillä leveysasteilla.

~ Toivottavasti maistuu kakku miehen työporukalle ~