Tänään Heidi järjestää juhlat, hän sai keväällä hallintoteiteiden maisterin paperit ja siinä onkin perheelliselle työnohessa opiskeelleelle juhlan aihetta. Kakkua suunniteltiin jo ajat sitten ja juhlapäiväkin siirtyi sattuneista syistä muutamaan otteeseen, mutta nyt ovat juhlat käsillä ja kakkukin juuri äsken haettiin juhlapaikalle. Kyllä oli tuore maisteri upean näköinen :)!

Kakussa on 8 munan pohja, kostutuksen tein vaniljamaidolla (laktoositon maitojuoma + vaniljasokeri), väliin toivomuksesta kuningatarhilloa ja vaahdotettua FloraVispiä + vaniljarahkaa. Päällispursotukset FloraVispiä + maitorahkaa. On muuten aika "jännittävää" ja haastavaa +27 asteen helteessä vatkata kermaa ... meni upeasti vaahdolle, mutta pursotuspussissa lötkistyi aikas tavalla, joten näillä säillä ei mitään kovin erikoista pursotella.

Tuohon valintaan kakun hillosta liittyy aika mukava tarina (laitan sen tähän Heidin luvalla):

"Tytär sanoi kerran muutama vuosi sitten, että "et sie äiti voi olla prinsessa ko mie oon, mutta siehän voisit olla kuningatar". Mie sitten ostin tyttärelle sellaisen hopeisen pyöreän kaulakorun, jossa kruunu ja siinä lukee prinsessa ja itselleni ostin muuten samanlaisen, mutta siinä lukee kuningatar ;-) Hauskoja mielikuvia tulee välillä mieleen, tällä kertaa kuningatarhillosta ;-)".

 

MUKAVAA  ja MAKOISAA JUHLAA KOKO PERHEELLE!