leivokset-normal.jpg

 

Leivoksissa kääretorttupohja, kostutukseen käytin appelsiinitäysmehua, sisällä on appelsiiniarominen mousse, päällä suklaakuorrutus, koristeena sokeriraetta ja suklaatransferilla koristeltu valkosuklaakolmio.

Leivokset on koottu silikonivuokaan; leivon kääretorttupohjan ja jäähdytän sen, sulatan suklaan ja levitän sen silikonipullasudilla silikonimuottien sisälle, siirrän muotit pakasteeseen jähmettymään, teen moussen (vispikermaa, appelsiinituorejuustoa, appelsiinimarmeladia, tummaa- ja maitosuklaata, vanilliinisokeria, sokeria, liivatetta liotettuna appelsiinimehuun, appelsiinilikööriä), otan vuoat pakkasesta ja täytän kolot moussella, otan juomalasilla sopivan kokoisia paloja kääretorttupohjasta ja asettelen jokaisen leivoksen päälle, kostutan mehulla. Suojaan silikonivuoat (ovat tarjottimen päällä) tuorekelmulla ja siirrän takaisin pakastimeen. Leivokset pulpahtavat mukavasti jäisinä pois vuoasta. 

Näyttivät hyvin maistuvan :).