Tänä vuonna oli esikoisen vuoro tehdä isänpäiväkakun, keskimmäinen teki viime vuonna tämän. Pokonen valitsi itse aiheen ja pursotustyylin. Mie ohjasin tekemistä joka vaiheessa, mutta itse tää meän 12-vuotias kummiskin niinko suoritti toiminnot. Tänä vuonna haluttiin kokeilla jotain uutta ja suklaiseen mousseen kallistuttiin.
pohja:
6 munan vaalea kakkupohja
kostutus:
ananastäysmehu
välissä:
kuningatarhillo
Geishamousse (1 prk FloraVispi, 200g maustamatonta tuorejuustoa, 3½ Geisha patukkaa)
päällä:
FloraVispiä + maitorahkaa
marsipaanikoristeet
Kakusta tuli tosi iso ja mehevä. Mun makunystyröihin tuo Geishamousse ei tehnyt vaikutusta (muut tykkäsivät), en kyllä tykkää siitä suklaastakaan ... ajattelin kokeilla tehdä samanmoista Da Capo:sta ;). Hienosti poikonen selvisi urakasta ja oli tyytyväinen tulokseen :).
Ihanaa isänpäivää kaikille iseille !
Kommentit