Ostin eilen Prismasta tällaista vadelmasosetta 1 litra(vadelmaa 90%), vinkin sain Pullahiiren leivontanurkasta ... etsiskelin nimittäin hyvää vadelmamousse ohjetta, jota soveltaa tarvittaessa omiin tarpeisiin :). Mietin myös tuotteen pakastamista, kun se säilyy avaamisen jälkeen jääkaapissa vain 14 vuorokautta ja vastauksen sain Pullahiireltä tähänkin pulmaan, elikkä hän pakastaa soseen annospusseihin. Todella kätevää ;).

Tämä on hyvin monikäyttöinen tuote ja sokeriton, makeuttaa voi siis oman maun mukaan. Näitä soseita on Valiolla: aprikoosi, mustikka, vadelma, mansikka, omena ja mango.

 

"Soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai esimerkiksi rahkoissa, kiisseleissä, juomissa, hyydytettävien kakkujen täytteissä ja ruuanlaitossa. Leivonnassa sosetta voidaan käyttää pullatäytteissä lisäämällä soseeseen perunajauhoa noin 1 rkl 1 desiin sosetta. Soseen voi halutessaan makeuttaa sokerilla, hunajalla tai makeutusaineella"

 Edit. Tämä tuote on täysin suomalainen: valmistusmaa Suomi ja alkuperämaa Suomi. Valmistaja: Valio Oy, Mansikkaraitti 24, 77600 Suonenjoki, Finland.

Maksoi meidän Prismassa 8,28/ 1 litra. Elikkä jos laittaa tätä 2 dl vaikka mousseen, niin hinnaksi tämän tuotteen osalta tulee 1,65/ kakku, ei paha hinta.