Olivialle oli toivomuksena Hello Kitty kakku, vaaleanpunaista ja valkoista. Täytteeksi toivottiin valkosuklaamoussea ja mansikkamoussea. Tänä aamuna oli järkytys suuri, mansikkamousse ei ollut hyytynyt (kiitos Oetkerin liivatelehtien) ja se valui pitkin pöydän pintaa ... siitä kakusta ei tehnyt mikään eikä kukaan salonkikelpoista. Ei auttanut muu kuin aloittaa kaikki alusta, kakkupohjaa siis aamutuimaan vatkaamaan. 2½ tunnin kuluttua mulla oli uusi kakku valmiina, kuvattu, pakattu kakkulaatikkoon ja valmiina lähtöön.

pohja:

7 munan vaalea sokerikakku

kostutus:

omenatäysmehua

välissä:

mansikkahilloa

diplomaattikreemeä (FloraVispi + vaniljakreeme) + rouhittua maitosuklaata + rouhittuja pätkiksiä

päällä:

FloraVispiä + maitorahkaa

sokeria + mansikanmakuista tomusokeria

Wiltonin pastaväriä

marsipaanimalaus + -kukkaset

 

Flora Vispi taas temppuili eli vastustukset ei päättyneet moussen valumiseen, pursotettava kerma oli NIIN lötköä et pelkäsin pysyvätkö röyhelöt reunalla ... . Toivottavasti kakku matkasi juhlapöytäänm ehyenä ja kelpasi synttäritytölle ja juhlaväelle.

Hyvää syntymäpäivää OLIVIA!

PS. mitä tästä opin: pitää olla kakkupohjia pakkasessa varalla ja perustarvikkeita jääkaapissa.