Olivialle oli toivomuksena Hello Kitty kakku, vaaleanpunaista ja valkoista. Täytteeksi toivottiin valkosuklaamoussea ja mansikkamoussea. Tänä aamuna oli järkytys suuri, mansikkamousse ei ollut hyytynyt (kiitos Oetkerin liivatelehtien) ja se valui pitkin pöydän pintaa ... siitä kakusta ei tehnyt mikään eikä kukaan salonkikelpoista. Ei auttanut muu kuin aloittaa kaikki alusta, kakkupohjaa siis aamutuimaan vatkaamaan. 2½ tunnin kuluttua mulla oli uusi kakku valmiina, kuvattu, pakattu kakkulaatikkoon ja valmiina lähtöön.
pohja:
7 munan vaalea sokerikakku
kostutus:
omenatäysmehua
välissä:
mansikkahilloa
diplomaattikreemeä (FloraVispi + vaniljakreeme) + rouhittua maitosuklaata + rouhittuja pätkiksiä
päällä:
FloraVispiä + maitorahkaa
sokeria + mansikanmakuista tomusokeria
Wiltonin pastaväriä
marsipaanimalaus + -kukkaset
Flora Vispi taas temppuili eli vastustukset ei päättyneet moussen valumiseen, pursotettava kerma oli NIIN lötköä et pelkäsin pysyvätkö röyhelöt reunalla ... . Toivottavasti kakku matkasi juhlapöytäänm ehyenä ja kelpasi synttäritytölle ja juhlaväelle.
Hyvää syntymäpäivää OLIVIA!
PS. mitä tästä opin: pitää olla kakkupohjia pakkasessa varalla ja perustarvikkeita jääkaapissa.
Kommentit