Eilen leivoin meille toisen kahvikakun jouluksi, tällä kertaa luumua ja rommia mausteena :). Viime vuonna tein samanmoisen kakun (ohje) ja ohje löytyy tuon linkin takaa. Tänä vuonna tein ihan ohjeen mukaan eli käytin fariinisokeria, laitoin luumuja maustumaan rommiin vaadittavat 200g ja mehevöittämään valitsin tällä kertaa smetanan.

Minusta se viime vuotinen oli jotenkin parempi elikkä mun vahingot ja unohdukset saattoivat ollakin "se" ratkaiseva juttu ;). Vaikkakin kahvikakku ei ole parhaimmillaan hiukan lämpimänä ... lopullisen tuomion tämäkin saa vasta pakkasessa käytyään. Maistiaiset otettiin ja loppu menee kahdessa erässä pakkaseen ... siis pakastearkkuun ei tuonne ulos, meillä on jo monena päivänä näyttänyt lämpömittari yli -20 astetta. Muuten ei tämä ilmanala haittais yhtään, muttako mun iho alkaa kiukuttelemaan ja pahasti: kuivaa ja kutisee, tulee punaisia läiskiä ... nou kiva :(.