Meillä herkuteltiin tänään tällä hedeloffee:lla eli muunnoksella banofeesta. Irtopohja vuoan (20cm) pohjalle laitoin suklaadigestive keksejä paketillisen murskattuna + murskaan sekoitin nokareen sulatettua voita. Väliin keitin kondensoitua maitoa purkillisen ja kaadoin sen keksimurskan päälle. Kinuskin päälle leikkasin sekä tuoreananasta, että säilykeappelsiineja pieniksi paloiksi. Päälle vispasin FloraVispiä purkillisen ja sen sekaan laitoin vajaan purkillisen rahkaa, vaahdon maustoin vaniljasokerilla ja makeutusjauheella. Päällisen koristelin kermapursotuksilla, säilykeappelsiinilla ja kookoshiutaleilla.

Minun makuun tämä on aivan liian makeaa, banoffeesta silmät ihan vinkuu ja tästä menee sirrilleen :). Tuo säilykeappelsiini ei myöskään oo mun makuun, on aika karvasta. Mun pohja ei pysyny kasassa ko laitoin niin vähän voita ja tein reunoista liian ohuet. Löysin muuten netistä videoklipsin, jossa näytetään banoffee piirakan teko (aika löysä on siinäkin pohja ja kerma vasta löysä onkin):

http://www.videojug.com/film/how-to-make-banoffee-pie