2048668.jpg

 

Isänpäivänä meillä on yleensä tarjolla makeitten herkkujen ohella jotain suolaista. Tänä vuonna tein kolmioleipiä. Leipänä käytin moniviljapaahtoleipää ja välissä on suolaisen mössön lisäksi salaatinlehtiä ja tomaattisiivuja.

 

    Kinkkumössö:

  • ruohosipulituorejuustoa
  • kinkkua
  • tuorekurkkua
  • paprikaa
  • purjoa
  • mausteita (kuivattua ruohosipulia, pippuria)

 

    Tonnikalamössö:

  • valkosipulituorejuustoa
  • tonnikalaa öljyssä
  • maustekurkkua
  • paprikaa
  • purjoa
  • mausteita (tilliä, yrttisuolaa, valkosipulijauhetta)

 

Nämä leivät olivat muuten ihan hyviä, mutta ihan vaalea paahtoleipä olis ollut tässä parempaa. Mulla on vaan iskostunut mieleen et "pullaleipää" meille ei enää osteta :)! Mössöthän voisi tehdä jo ed. iltana (makustuisivatkin), eilen en vaan jaksanut enää kyläreissun ja kakunteon jälkeen värkätä.