IMG_3299.jpg

 

Torstai-iltana paistoin 64kpl lohikiekkoja. 

Ohjeesta tulee 32kpl

500g esikaulittua voi- tai lehtitaikinaa
300-400g savustettua lohta
1tlk (330g) tankoparsaa
½tlk paprikaa etikkaliemessä
1 puntti tilliä


1. Sulata taikina ohjeen mukaan, kauli se kokoon 35cm x 50cm ja puolita taikina pituussunnassa.
2. Valuta liemet paprikasta ja parsasta, pilko lohi pieneksi.
3. Levitä taikinalevylle lohta, parsoja pituussuunnassa, paprikaa ja tillisilppua, kääri tiiviille rullalle pituussuunnassa (voitele reuna munalla).
4. Paloittele molemmat rullat 16 palaan.
5. Nostele kiekot pystyyn leivinpaperin päälle. voitele reunat munalla.
6. Paista kiekkoja 225 asteessa n. 15min.