Siskoni ja hänen miehensä hääjuhlaan ehdotin voileipäkakuja ja tämä on niistä kalainen versio. Tein kakut samoilla ohjeilla, kun nyt viimeaikoina on ollut mulla tapana. Laitan ohjeen nyt vielä tähän kertaalleen, jotta ei tarvitse itselläkään joka kerta erikokoista kakkua tehdessä alkaa laskemaan määriä uudestaan. Kalakakkua meni juhlissa huomattavasti vähemmän, ilmeisesti juhlavieraat eivät olleet kalansyöjiä :). Kakku kyllä sijaitsi hankalasti taaempana, olisi pitänyt välillä vaihtaa paikkaa lihakakun kanssa.

 OHJE:

12 siivua moniviljapaahtoleipää

12 siivua ruispaahtoleipää

kostutus:

maitojuoma

1 täyte:

2 prk (400g) kevyt ruohosipulituorejuustoa

1 prk (150g) ranskankermaa

4 rkl Remoulade-kastiketta

sitruunapippuria

tilliä

n. 300-400 g savustettua lohta

2 täyte:

6-7 munaa

kevytlevitettä

raejuustoa

ruohosipulia

suolaa

päällä:

2 prk (5 dl) FloraVispiä vaahdotettuna

2 prk (200g) kevyt valkosipulituorejuustoa

graavilohta,tuorekurkkua, viinirypäleitä, tilliä, herneenversoja