Tämän hyydykekakun tein alunperin miehen työkaverin lapsen syntymäpäiville, juhlat kuitenkin siirtyivät toiseen ajankohtaan sairastapauksen vuoksi. Täytekakun laitoin pakkaseen ja tämän hyydykekakun korkkasimme tänään päiväkahvilla. Tein tämän version tämmösenä matalana, itse pidän enemmän semmosista korkeammista versioista. Taisin taas liian lämpimä mennä laittamaan tuon päällishyydykkeen (piti vadelmat keittää 2 min. kun olivat ulkomaisia), hiukan reunasta sekoittunut täytteeseen ja muutenkin se on värjännyt tuota vaaleaa osaa. Koristeena kotimaisia vadelmia, hyytelösokeria ja valkosuklaalehtiä.

Ohjeen löytää mun aikaisemmasta postauksesta TÄÄLTÄ (hiukan olen sitä muokannut) tai sit Fazerin Suklainen keittiö sivuilta TÄÄLTÄ - huvittavaa et tän kakun nimi on Marianne Cheesecake, tässähän ei ole juustoa ollenkaan.