Sunnuntaina mulla oli oikea MEGA leipomuspäivä, laskin et paistoin yhteensä 11 pellillistä + yhden kakun. Lounaalle tein kolme pizzaa; anjovis-tomaatti-sipuli, kinkku-ananas ja kinkku-paprika-pepperooni. Tässä kuva kalaisesta pizzasta. Joskus aikaisemmin olen myös tätä samaa tehnyt, mutta silloin se muistaakseni maistui paremmalta, nyt menin vanhasta tottumuksesta laittamaan pizzapohjan päälle tomaattikastikkeen vaikkakin sitä ei olisi tarvinnut ollenkaan.

Täyte:

tomaatteja siivuina

2 sipulia

2 valkosipulinkynttä

1 rasia anjovisfileitä

basilikaa

juustoraastetta

 

Pehmitin silputtuja sipuleita hetken paistipannulla ilman rasvaa. Pohjan päälle levitin tomaattiviipaleet, sipulisilpun ja pitkittäisuunnassa halkaistut anjovisfileet. Hiukan ripottelin päälle kuivattua basilikaa ja lopuksi "sopiva määrä" juustoraastetta.  Meidän kuopus (1v 10kk) tykkäsi kovasti, pitää nimittäin mm. sillistä ja sipulista - hänellä hiukan erikoinen tämä lemppariruokien lista ;).